Despre mine

Candva, cu multi ani in urma, am aflat ca rolul meu si misiunea mea pe Pamant este de a aduce informatii din dimensiunile superioare de a le transpune pe Pamant intr-o forma inteligibila. DA
Candva am auzit, sunandu-mi clar in urechi
"tu esti pasarea arc". Si asa de tare m-a rascolit si am vrut sa aflu raspunsul ce inseamna asta, ca aproape era sa raman blocata in tramvaiul in care ma aflam.

Cine sunt eu? E intrebarea pe care mi-am pus-o prima oara cand aveam 9 ani si care a reusit sa sperie o prietena de a mea din copilarie: "taci fata ca ma ia cu fiori" mi-a spus si a ramas asa ca eu nu trebuie sa pun inca intrebarea asta oamenilor si nici macar mie multi ani de atunci inainte.
A ramas ascunsa undeva intr-un coltisor al sufletului meu.Raspunsul a venit, multi ani mai tarziu, cand prin negare - nu stiam altfel atunci - imi tot spuneam: nu sunt nici asta, nici nu sunt asa si in nimic nu ma regaseam in totalitate
M-am casatorit de foarte tanara, de la 19 ani si tot atunci am avut si copilul si viata de familie si problemele, "greul vietii" cum ar zice o cunostinta si niciunde nu ma regaseam in totalitate.
Adevarata regasire a inceput sa vina undeva pe la varsta de 30 ani, cu pasi mici de tot, de bebelus, la inceput si apoi din ce in ce mai repede, cand mi s-a spus si constiinta mea a fost capabila sa auda: "Tu esti pasarea arc".
Ce o fii asta ma tot intrebam si raspunsul nu a intarziat sa apara! Tu esti cea care reuseste sa transforme o secunda efemera si banala intr-o secunda nemuritoare si ca o pasare care tasneste ca un arc catre cer de la Pamant.Zboara pana la cer, aduna informatii si apoi le aduce iar pe Pamant si le daruieste oamenilor si ca intr-un dans vesnic al schimbarii, duce si aduce si astfel isi implineste constient misiunea vietii pentru care a venit sufletul meu pe Pamant.
Dupa ce am constientizat acest lucru si cine sunt cu adevarat, am inceput adevaratul travaliu, adevarata strunjire a fiintei mele incarnate.
Au fost nenumarate trepte de urcat si constiinta a inceput sa se curete de impuritati pas cu pas, treapta cu treapta si pot sa spun acum, in cunostinta de cauza, ca aceasta munca nu se termina niciodata, ca tot timpul descopar ceva, ca tot timpul mai aflu ceva, ca tot timpul mai e mai mult si mai mult, dar baza am creat-o, solida si temeinica.
A trebuit sa-mi folosesc toate resursele mele: fizice, psihice, emotionale, in acest travaliu, ca sa inceapa sa se deschida constiinta spirituala.
M-a ajutat foarte mult la inceput si faptul ca studiasem pictura si aveam o creativitate destul de dezvoltata, dar si aici e un mare mister, pentru ca pur si simplu
pe la varsta de 30 ani m-am trezit intr-o noapte ca stiu sa pictez si ca stiu tot, nu doar asa cateva lucruri - a fost unul dintre multele momente de revelatie din viata mea...
Apoi au venit niste momente pe care le-as numi:
conectare cu divinul, mesaje din subconstient, momente de constiinta maxima, deschiderea capacitatilor extrasenzoriale, revelatii sau pur si simplu conectari cu ghizii mei, cu maestrii, de care la inceput n-am fost constienta.
Au inceput in urma cu vreo 10 ani, prima oara la biserica, drumul meu a trecut intai pe acolo, asa a vrut cerul, sa-mi iau baza de acolo, si acum mi-aduc aminte ca desi nu mergeam la biserica de loc inainte, totusi prima mea conexiune a fost acolo.
Insa adevarata trezire a venit undeva in jurul varstei de 42 de ani cand aspecte grele din viata mea au cerut clarificare si pentru unele dintre ele a fost nevoie ca sa intru la propriu in spital datorita unui furuncul care mi-a provocat o infectie grava. Atunci m-am clarificat si mi-am recuperat si libertatea si puterea si acum imi amintesc cum imi spunea ghidul meu - esti puternica, poti, regaseste-ti libertatea !
Cu o perseverenta de Sisif, am inceput a urma diverse cursuri spirituale si apoi am fost la toate cursurile, seminariile si initierile posibile si de o diversitate fabuloasa. Deja devenisem o prezenta constanta in multe locuri.
Am avut multi profesori, maestrii si oameni care mi-au aruncat multe stele in drum; peste praful de stele presarat de ei, am pasit eu si am realizat ca nici un om care evolueaza nu e singur, in urma lui sunt poate sute care l-au ajutat in drumul lui, ca suntem ca un ciorchineingemanati si toti suntem unul.
Am multumit pentru tot ce mi-au dat si am mers mai departe, tot mai departe. Nu ma mai intreba nimeni ce ai facut, ce cursuri, ce initieri, ci ce nu ai facut? si cand ai de gand sa faci tu ceva singura? Tuturor le raspundeam ca inca nu sunt gata, ca sufletul meu imi va spune cand e momentul.
Am facut toate initierile si toate cursurile cu Munay-ky, Samanism, Theta-heling, EFT, Tao, am urmat nenumarate cursuri de deschidere a emisferei drepte, decuratare a canalelor neuronale, de conectare cu divinul, toate cursurile si acreditarile de maestru terapeutspiritual si bioenergetice, specialist in bioterapie , initierile cu Arhanghelii, ani intregi de meditatii, initieri in diferite ,multe si de o diversitate fabuloasa de sisteme energetice. Viata mea a fost un lung sir de evenimente de slujire si ajutorare a multora.
Si cu toate astea ceva nu ma multumea, ceva nu mergea in drumul meu, rabdarea mea de Sisif incepea sa scada, elanul si dorinta incepusera sa-mi scada sa mai tot umblu si m-am abandonat clipei, am acceptat ceea ce era si miracol!
Prin 2010, o data cu curatarea unor aspecte karmice vechi si grele din viata mea, ceva s-a miscat si atunci a urmat inflorirea si totodata si motivul pentru care fac acesta munca,acest site . Pentru a aduce bucurie, ajutor, speranta celorlalti, pentru evolutia lor si a mea spre noi culmi, spre noi zari !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gândul Zilei

Trebuie, înainte de toate, ca TU să crezi: Planul B nu este o opţiune atunci când crezi cu toată ardoarea în Planul A.

Contact

Mirey Pasărea Arc

0727330744
mirey_pasarea_arc@yahoo.com

Social

Vizitatori

 

Track visitors of website

Vizitatori site