Ce fac?

Prin 2011 m-am trezit cu toate extrasimturile deschise, activate. Totul functiona la capacitate maxima. La inceput mi s-a parut coplesitor, dar acum e viata mea de zi cu zi.Clarmiros, clarcunoastere, clarsimtire, clarviziune au devenit profesorii mei si cu ei lucrez.
M-am trezit ca pot citi campurile energetice ale celorlalti, ale locurilor si asa mi-am inceput cu adevarat menirea. Ma simt si stiu ca sunt experta in
citirea campurilor energetice, pot curata campuri energetice de reziduri negative.

Pot face tratament energetic, bioenergetic, personal si la distanta pentru tot felul de afectiuni. E fascinant sa poti sa-i spui omului din fata ta ceea ce, la un nivel profund nici el nu stie cu adevarat sau mai des doar el stie si nimeni altcineva despre el.
Cat de mult sant eu implicata in povestea asta? Eu sunt doar un
canal energetic care percepe informatia prin care se "downlodeaza" energia prin sistemul meu bio uman.
Ca sa pot percepe informatii atat de inalte de la ghizi, arhangheli, helperi, eu ma dau la o parte ,ca sa poata sa vina o informatie cat mai clara, cat mai inalta pentru doritorii de citiri energetice.
Bineinteles ,constiinta mea a trebuit sa urce destul de mult, ca sa pot sa creez macar podul dintre noi.
Si apoi ii transmit omului ce mi se spune despre el, ce are de facut, ce e cu el si multe, multe altele, ce instrumente trebuie sa foloseasca in procesul de vindecare, ce instrumente spirituale are nevoie. Ii transmit ce mesaje si indicatii imi da sufletul lui, sinele lui divin, ce proceduri sant indrumata sa aplic, dar totul pentru fiecare in parte si in functie de necesitatile sufletului lui.
Citirea energetica din akasa -unde se pastreaza toata memoria ,inregistrarile akasice de lumina ale sufletului respectiv in care vad trecutul ,prezentul si viitorul traseului sufletului respectiv seamana cu un limbaj al luminii dindimensiunea a 6 a formelor geometrice de lumina, cu o metafora a sufletului, cu o poveste a omului respectiv, este povestea sufletului lui pe care eu o vad,aud, intuiesc, simt, prin petalele ajnei deschise prin clarcognitie,clarintuitie ,clarauz, clarviziune ,citirea energetica seamana cu o lume a simbolurilor- prin care se deschid pentru omul respectiv niste portaluri prin care coboara la final energiile , codurile de ascensiune si de vindecare -pentru fiecare diferit, direct din sursa.
Apoi mai pot face diverse initieri cu Isis, cu flacara geamana, cu Apa, cu Foc, initieri cu cristale eterice din realitatea divina, initieri cu energie din steaua lirana, initieri curcubeu si cheile viitorului, initieri cu energie andromedana de protectie, stergerea implanturilor,dezlegari,stergerea sigiliilor,reconectarea la coborarea energiei direct din sursa , terapii la distanta ,curatari energetice spatii ,case ,sedii .
Organizez seri de meditatii, de reconectare cu sinele.
Si un aspect foarte important pot face in urma unei citiri energetice picturi metafizice vindecatoare. Daca in urma unei citiri sufletul imi transmite o imagine importanta si eu ca un artist cu vederea interioara deschisa o receptionez, prin aducerea in realitatea fizica a acelei imagini - prin executarea unui tablou - omul respectiv prin contemplarea acelei imagini transmise de suflet, poate vindeca niste aspecte importante din interior neconstientizate sau din corpurile subtile.
Sau sunt ca niste
mesaje din viitor, pot sa anunte ceva din viitorul apropiat, mi s-a intamplat si asta!
Pot organiza grup de initieri, excursii spirituale,meditatii sau pur si simplu seri de discutii pe teme spirituale, insotite de vizionari de materiale spirituale.

Gândul Zilei

Trebuie, înainte de toate, ca TU să crezi: Planul B nu este o opţiune atunci când crezi cu toată ardoarea în Planul A.

Contact

Mirey Pasărea Arc

0727330744
mirey_pasarea_arc@yahoo.com

Social

Vizitatori

 

Track visitors of website

Vizitatori site