Iubirea ia conducerea

Asadar, în sfarsit, am reusit sa ajungem la Pamantul Fagaduintei! Desigur ca nu avem de fapt o idee ferma despre ce ar putea totusi insemna acest lucru... mai ales pentru ca va trebui sa il cream... insa ideea este ca, impreuna, am reusit sa ajungem în ceea ce se va dovedi a fi anul cel mai fundamental din istoria omenirii. Pentru aceia dintre voi care lucrati în mod constient sa va IUBITI din nou impreuna, în mod specific si intens, inca din 1999... cand rotile au inceput sa se desprinda … voi sunteti instructorii, ghizii, deschizatorii de drumuri si constructorii de punti ai noii omeniri. Pentru acest grup, 2012 promite sa fie un an uimitor, intr-un mod extra-ordinar: IUBIREA este, i-n s-f-a-r-s-i-t, la loc de frunte si prezenta, pentru a va sustine din plin.

Aptitudinea si libertatea de a CONDUCE cu IUBIRE este apogeul... tinta finala si cea pentru care am lucrat atat de neobosit. Sa iesim, în cele din urma, din capul nostru si sa patrundem total în inima noastra - pentru asta ne-am inrolat, ne-am sacrificat, am rezistat în canapelele noastre, ne-am infruntat fiecare demon interior. IUBIREA a fost dintotdeauna obiectivul. Fiecare boare de adevar pe care am inspirat-o din toata inima a fost pentru a starni scanteia Divina (Dumnezeu), pentru a aprinde flacara sacra intreita, din spatiul inimii noastre, astfel ca toate alegerile/intentiile noastre sa provina din IUBIRE si nu din frica. Aceasta este libertatea pe care am castigat-o, iar Lumina în care salasluim acum va lumina în mod eficient, fiecare colt intunecat al lumii.

Alte articole...

Error: No articles to display

Gândul Zilei

Priveşte adânc în sufletul tău şi acceptă Adevărul despre tine oricât ar fii el de frumos. Nu te mulţumi să fii o persoană obişnuită, pentru că ai dreptul să fii o persoană extraordinară!

Contact

Mirey Pasărea Arc

0727330744
mirey_pasarea_arc@yahoo.com

Social

Vizitatori

 

Track visitors of website

Vizitatori site