Din cap, in INIMA

"Iesim in fata, pe o raza de IUBIRE - o raza cu care veti deveni foarte familiarizati în acest an - si dorim sa le oferim o imbratisare plina de iubire, tuturor celor aflati la carma noii omeniri." – Consiliul Suprem Pleiadian
Faptul de a conduce cu IUBIRE va schimba atat de multe în viata noastra, incat, la sfarsitul lui 2012, este posibil ca trecutul nostru sa fie de nerecunoscut. Pasim în fluxul universal, iar multi simt deja rapiditatea cu care se produce acum sincronicitatea/atractia... iar asta este doar varful icebergului. Accelerarea ce decurge din eliberarea noastra de timpul liniar inseamna ca intervalul de "timp" dintre gandire si simtire nu mai exista deloc – sau prea putin... ceea ce inseamna si ca intervalul de timp dintre ceea ce simtim si ceea ce atragem este instantaneu.

Acest lucru e în egala masura eliberator si uimitor, în functie de volumul de munca de purificare pe care am facut-o, insa un lucru este sigur.... in acest an vom sti, fara nicio urma de indoiala, locul din viata noastra în care inca mai trebuie IUBIRE. Mesajul principal al CSP pentru 2012 este ca nu ne mai putem bizui doar pe procesarea mentala, ca sa ne sustina. Exista un acum (IUBIRE) nou si dinamic, pe care toti... indiferent ca o fac constient sau nu... vor trebui sa il respecte. "Acelora care contribuie la dezvoltarea si evolutia colectiva a planetei, va spunem acest lucru... a venit vremea voastra. Exista o noua energie, o energie ce este consolidata doar de intentiile bazate pe iubire. Cei din linia intai, cei care au fost sarguinciosi si fermi în intruparea IUBIRII, se afla acum în situatia de a revendica administrarea planetei. Fortele raului nu vor mai fi sprijinite, pentru ca noua constitutie a Pamantului este IUBIREA." – Consiliul Suprem Pleiadian
De aceea, este esential acum sa Ganditi cu Inima Voastra, deoarece numai inima voastra contine inteligenta de a functiona optim în prezent... cu viteza, precizia si frecventa necesara pentru a lucra în 5D, pe Noul Pamant. Aptitudinile noastre mentale sunt acum total guvernate de inteligenta inimii, ceea ce inseamna ca vom fi capabili de mult mai putine lucruri, daca incercam sa ne folosim doar mintea, fara inspiratia dorintei inimii noastre. Orice actiune, tot ce gandim si facem trebuie sa izvorasca din IUBIRE (si nu din frica), pentru a fi sustinute total de energiile prezente. A gandi acum cu creierul nostru este similar cu a trage cu gloante oarbe, în timp ce a gandi cu inima noastra va semana cu stelele cazatoare.
Atunci cand ne armonizam în fluxul vietii, din ceea ce simtim just, din ceea ce ne cheama, din ceea ce este sau vrea sa fie, vom fi sustinuti de cosmos, ca sa ducem la bun sfarsit si fara efort o multitudine de activitati, cu claritate si intr-o perioada foarte scurta de "timp". În mod similar, atunci cand ne impotrivim fluxului si incercam sa ne impunem vointa, impotriva vointei Divine ... cum ar fi, de exemplu, cu un "termen limita"...vom zadarnici magia, creand suferinta inutila. Aceasta dinamica explica de ce atat de multi din jurul nostru vor ajunge sa se prabuseasca în acest an, pentru ca majoritatea lumii este guvernata de CAPUL creierului (sau creierul SEF. N.tr.)... care e separat, lipsit de: IUBIRE, Spirit, Unime. Dar, pentru aceia dintre noi care gandesc intr-adevar cu inima lor, si-si lasa sentimentele sa le anime imaginatia si sa le alimenteze orice alegere, miracole pot fi infaptuite. Asta este ceea ce ne va demonstra 2012.

Alte articole...

Error: No articles to display

Gândul Zilei

Trebuie, înainte de toate, ca TU să crezi: Planul B nu este o opţiune atunci când crezi cu toată ardoarea în Planul A.

Contact

Mirey Pasărea Arc

0727330744
mirey_pasarea_arc@yahoo.com

Social

Vizitatori

 

Track visitors of website

Vizitatori site