Înălțarea înseamnă viață traită în Bucurie

Înălțarea înseamnă viață traită în Bucurie
Arhanghelul Metatron via Laurie Gilmore 
 
Notă: Laurie a transmis prin channeling acest mesaj, la sfârșitul anului 1994, pentru un articol dintr-o publicație. El a fost publicat sub semnătura lui Laurie Gilmore. Deși este întâlnit pe multe website-uri, el reprezintă munca originală a lui Metatron și Laurie.
 
Sunt Metatron. Am fost rugat să ajut, dictând informații care să vă ajute să treceți prin tranzițiile care vin pentru planetă și pentru toate formele de viață  de aici, în timpul procesului de înălțare.

 

Această planetă și toate speciile de viață de pe planetă se află în procesul de înălțare. Înălțarea înseamnă că toate formele de viață din prima și din a doua dimensiune se vor „deplasa în sus", către formele  de viață din dimensiunea a treia. Oamenii sau formele de viață din a treia dimensiune vor evolua treptat, fie spre lumile din dimensiunea a patra, fie la unimea din dimensiunea a cincea, în funcție de gradul de evoluție și de intențiile fiecăruia.
 
Înălțarea se produce acum pas cu pas și va continua, într-un fel sau altul, pentru că aceasta e voința tuturor. În mod normal, planetele și speciile de viață încarnate pe fiecare planetă sunt înălțate prin intermediul dezastrelor catastrofale care însoțesc ciclul moarte-înviere.
 
În acest ciclu, așa cum a demonstrat Christos, dezastrele produc moarte la nivel planetar. Deoarece acesta este modul în care se produce de obicei înălțarea,  acest mod este foarte bine știut și înțeles la nivelul Minții Universale. De aceea, din timpuri străvechi, au existat profeții despre distrugerile teribile ce vor avea loc la sfârșitul vremurilor.
 
Ciclul de Înviere (Dispensa Învierii) de Acum este Înălțarea, când viața începe într-un mod nou, pe un nou nivel de conștiință, într-o lume dimensională superioară. Acest lucru nu înseamnă reîncarnare, pentru că el transmite conceptul de karmă, iar înainte ca înălțarea să poată deveni o probabilitate, toată karma trebuie eliberată. Înălțarea nu înseamnă doar existența ca spirit în lumile celeste, înălțarea  este și fizică.
Ca proces, Înălțarea schimbă corpul fizic în timpul fuziunii corpului și spiritului într-o singură ființă. Această ființă este o ființă de lumină perfecționată, într-un corp fizic de lumină. Înălțarea a început de fapt acum câteva mii de ani, odată cu fuga israeliților din Egipt.
 
Povestea lui Moise care își conduce poporul pentru a scăpa de sclavie este o metaforă pentru procesul de înălțare. Încarnarea lui Iisus a fost un important punct de cotitură în acest proces, pentru că, în calitate de Avatar, Iisus a fost capabil să preia „păcatele" sau karma tuturor oamenilor și să transmute acea energie, în lumină.
 
Grație răscumpărarii sale, a devenit posibilă o înălțare mai lină. Această înălțare se desfășoară într-o serie de pași, până devine posibilă starea de ființă de lumină. Răscumpărarea lui Christos a fost primul pas spre Corpul de Lumină. Un pas care a avut nevoie de aproape două mii de ani pentru a se încheia.
 
Corpul de Lumină a fost introdus ca experiment în 1988, la numai șapte luni după Convergența Armonică.
 
Este un experiment, pentru că niciodată un proces de înălțare nu a fost încercat în acest fel. Această metodă – atât creșterea treptată a luminii în corpul fizic al tuturor formelor de viață și al planetei, cât și creșterea nivelului de vibrație – nu s-a mai încercat până acum, în NICIUN alt univers aflat în procesul de înălțare.
 
În cadrul Minții Universale există  teorii despre cum se va desfășura acest proces, dar uneori rezultatele au fost diferite de ceea ce s-a anticipat. În aceste cazuri se fac revizuiri. Ca bază pentru informațiile pe care vi le voi da mai târziu, trebuie să vă explic dezvoltarea Corpului de Lumină.
 
E necesar să înțelegeți acest proces mai întâi la nivel personal. Acest nivel personal se referă la modul în care Corpul de Lumina vă va influența fizic, emoțional și mental. Apoi vă voi da informatii despre felul în care Corpul de Lumină va influența planeta și structurile societății voastre.
 
Consider că aspectul cel mai important și mai fascinant al Corpului de Lumină este că acest experiment va transforma corpul fizic într-un vehicul adecvat pentru contopirea totală cu Sinele vostru Superior, iar acest lucru se petrece concomitent cu procesul fizic.
 
Această contopire e produsă de o serie de coborâri ale spiritului, temporizate de cantitatea de lumină pe care o dețineti în celulele voastre. Cantitatea de lumină deținută de celulele fizice determină nivelul Corpului de Lumină și, cu cât nivelul lui e mai înalt, cu atât corpul fizic este mai puțin dens.
 
Cu cât aveți în corpul fizic mai multă lumină, cu atât mai mult din spiritul vostru puteți avea în corp. Către finalul acestui proces al Corpului de Lumină, chiar înaintea înălțării, veți fuziona total cu Sinele vostru Superior. Coborârile spiritului sunt mecanismele folosite pentru aducerea sau activarea darurilor spirituale ale maeștrilor înălțați.
 
Corpul de Lumină are douăsprezece niveluri sau pași și, pe măsură ce e finalizat fiecare pas, schimbările ce s-au produs în plan fizic trebuie integrate în toate domeniile vieții și spiritului.
 
Pe măsură ce progresați, Corpul de Lumină e conceput să scoată la iveală toate problemele voastre omenești, fiecare nivel superior scoțând la iveală  un strat mai profund al problemei decât stratul anterior.
 
Lucrurile se întâmplă astfel pentru a vă ajuta să deveniți curați mental, emoțional, fizic și spiritual. Odată ce problemele se ridică la suprafață, puteți permite ca mântuirea lui Christos să le transmute pentru voi. La capătul fiecărui nivel al Corpului de Lumină se află un spațiu gol, pe care îl numim moartea egoului, iar el se poate manifesta ca depresie sau sentimentul inutilității.
 
Acest gol va trebui folosit ca popas, înainte de a vă continua călătoria. El este un loc energetic în care nu există nimic și în care vă puteți construi o nouă imagine despre voi și viața voastră, înainte de a trece la următorul pas. Golul este o cameră de integrare sau poate că l-aș putea descrie ca pe un cocon în care vă puteți odihni și forma, ca fluturii frumoși care veți deveni la pasul următor.
 
Primii șase pași din dezvoltarea Corpului de Lumină au fost structurați pentru schimbare treptată la toate nivelurile, cu treziri spirituale regulate, intercalate cu schimbări fizice, mentale și emoționale. De la nivelul al șaptelea până la al zecelea al Corpului de lumină, procesul se schimbă și se concentrează asupra unei singure zone a experienței voastre, pe rând.
 
De exemplu, la nivelul al șaptelea, cei mai mulți dintre voi au trăit prima coborâre a spiritului și, odată cu ea, o trezire spirituala vizibilă. Poate că, odată cu trezirea spirituală, ați manifestat clarvedere, clarauz sau o conștiență kinestezică a energiei. Vorbesc despre acest nivel la timpul trecut pentru că la ora actuala planeta trece la începutul nivelului al nouălea.
 
Este o experiență foarte dureroasă să te afli la un nivel vibratoriu inferior celui al planetei pe care exiști, în această situație fiind cei aflați sub nivelul al optulea. Întrucât citiți acest articol, sunt sigur că vă aflați undeva între spațiul gol de la sfârșitul nivelului al optulea și nivelul al unsprezecelea din dezvoltarea Corpului de Lumină.
 
Nu ați fi interesați de literatura spirituală, dacă v-ați afla la niveluri inferioare. Corpul de Lumină aflat pe nivelul al optulea produce schimbări extreme ale corpului. Sunt foarte întâlnite simptome fizice asemănătoare sindromului viral. Pe durata acestui nivel, se poate să fi observat că ați răcit o dată pe lună.
 
Alte simptome sunt durerile de cap (în spatele ochilor), întrucât sunt deschise rețelele nervilor optici și se activează glanda pineală. E posibil să aveți dureri de urechi, schimbări de presiune a aerului, mâncărimi în urechi – întrucât structurile auzului sunt recalibrate, pentru a decodifica transmisiile de lumină – și transpirație sau diaree abundentă, pe măsură ce scade densitatea celulelor din corpul vostru.
 
O perspectivă legată de aceste modificări este că adăugați o a treia spirală fizică la ADN-ul vostru. Pentru unii, e posibil ca organismul să se împotrivească scăderii densității datorate coborârii spiritului. Un simptom al acestei rezistențe este creșterea în greutate.
 
Corpul uman are tendința de a încerca să facă față coborârilor spiritului,  devenind mai mare, pentru a cuprinde masa spirituală ce vine în el. Odată ce a început creșterea în greutate, singura metodă eficientă de a o opri este practicarea de exerciții fizice.
 
Mă refer la exerciții intense, ca ridicarea de greutăți, mersul pe bicicletă, alergarea sau înotul. Exercițiile trebuie să fie suficiente pentru dezvoltarea masei musculare. Dezvoltarea masei musculare vă va proteja sistemul nervos, pentru că energiile care vin odată cu fiecare coborâre a spiritului sunt mult mai puternice decât cea cu care era obișnuit sistemul nervos.
 
Țesutul adipos nu poate proteja sistemul nervos așa cum o fac mușchii, prin primirea surplusului de energie din sistemul nervos. Țesutul adipos se va „prăji", atunci când se revarsă aceste energii, iar rezultatul va fi deteriorarea receptorilor de insulină din celule. Acest lucru duce la dezechilibrarea metabolismului, iar rezultatul este creșterea în greutate.
 
Masa musculară dezvoltată prin exerciții va prelua surplusul de energie din sistemul nervos și va convinge conștiinta corpului că este „destul de mare" pentru a adăposti spiritul. E posibil să începeți să observați  culori intermitente pe ecranul vostru interior, ecuații geometrice ce vi se mișcă prin minte sau să auziți un zumzet. Este începutul aptitudinii de traducere, ce vă va permite să transformați coduri de lumină în înțelegere cognitivă.
 
Rețelele din jurul planetei transmit constant mesaje către formele de viață încarnate pe planetă. Aceste mesaje vin sub formă de pachete de lumină, iar ele sunt codate. Eu le numesc „coduri de lumină". Informațiile trebuie „decodate" sau convertite în gânduri conștiente, astfel ca să le puteți înțelege și folosi în viața voastră. Aceste mesaje sunt destinate să vă dea instrucțiuni și să vă explice ce se petrece din punct de vedere energetic, în frecvențele din dimensiunile superioare.
Dacă sunteți o persoană sensibilă care poate auzi zumzetul, un ton ascuțit, un bâzâit, vă rog să le mărturisiți acest lucru ghizilor voștri. Ei caută să vă ajute să primiți transmisiile codurilor de lumină, dar nu pot ști că le auziți decât dacă răspundeți.
Ghizii voștri vor căuta să vă ajute, mărind volumul și frecvența codurilor de lumină audibilă, până când vor observa un răspuns din partea voastră.
Codul de lumină sub forma bâzâitului poate deveni foarte supărător și chiar deranjant din punct de vedere fizic. Dacă aveți acest simptom, „rugați-vă" ghizii să reducă volumul și să calibreze frecvența, asfel încât să nu fie iritantă sau debilitantă pentru voi.
 
Pentru om, aceste schimbări specifice nivelului al optulea pot dura până la doi ani. Pentru planetă, ele au durat  trei ani.
Nivelul al nouălea se referă la integrarea schimbărilor spirituale de la nivelul al șaptelea și a schimbărilor fizice de la nivelul al optulea, în viața voastră fizică. La nivelul al nouălea, relațiile sunt prioritatea voastră, întrucat prin intermediul relațiilor vă testați pe voi și schimbările pe care le-ați produs în interiorul vostru.
Se poate să constatați că orice relație bazată pe control sau manipulare devine intolerabilă și că multe relații se termină în timpul acestei etape. Ați mai putea constata că munca pe care o faceți în lume se schimbă, pe măsură ce vă integrați noua identitate. Spațiul gol de la nivelul al nouălea al Corpului de Lumină poate fi foarte dureros, pentru că după atâta concentrare asupra relațiilor, acest gol va impune ca, în cele din urmă, să fiți singuri, cu voi înșivă.
 
În fond, relația pe care o aveți cu voi înșivă este cea mai importantă relație, nu-i așa? Nivelul al nouălea se termină (și uneori începe) cu coborâri ale spiritului destul de masive, oferindu-vă înca o relație pe care trebuie să o integrați, ca făcând parte din procesul vostru.
 
La începutul nivelului al zecelea, viața pare nouă și se poate să vă simțiți ca un nou născut și foarte plăpând. Nivelul al zecelea este începutul trezirii spirituale care vă va duce la stăpânirea capacităților care îi caracterizează pe maeștrii spirituali. Aceste capacități – sau daruri ale spiritului – vor crește, pe măsură ce deveniți mai liberi în plan energetic.
La nivelul al zecelea, accentul se va pune pe manifestarea acestor daruri spirituale, iar apoi pe integrarea completă a darurilor, pentru a fi folosite în viața voastră fizică de zi cu zi. Darul vostru spiritual natural cel mai mare va fi primul care se va manifesta la nivelul al zecelea, iar celelalte daruri ale spiritului se vor activa mai târziu, în mod treptat.
 
Vi se va cere să trăiți potrivit darurilor voastre spirituale. Dacă sunteți clarvăzător, de exemplu, va trebui să luați decizii potrivit lucrurilor pe care le percepeți prin clarvedere – nu după ceea ce percepeți fizic. La nivelul al zecelea, clarvederea voastră pur și simplu vă va întrece văzul fizic. Se poate ca, într-o zi, să remarcați că vedeți foarte clar trei trotuare și trei curbe.
Va fi foarte derutant să vă hotărâți unde să puneți piciorul. Veți vedea curba și trotuarul fizic, curba și trotuarul eteric și curba și trotuarul din dimensiunea a patra. Dacă vă bazați exclusiv pe clarvedere, nu pe văzul fizic, veți ști unde să pășiți. Dacă folosiți simțul fizic al văzului, s-ar putea să vă plimbați de câteva ori printr-un loc public.
 
În cele din urmă, veți învăța să procesați acest tip de vedere. Procesul prin care deveniți clari este un proces de eliberare din corpul emoțional și din corpul mental a energiei stocate și mutarea acestei energii în corpul spiritual, unde devine utilizabilă, fiind energia prin care sunt produse miracolele.
 
Singura diferență între un Avatar și un om obișnuit este localizarea energiei din corpurile energetice. Un om obișnuit își are energia „blocată" în emoțiile și amintirile stocate în corpul emoțional și în convingerile, dogmele și gândurile din corpul mental.
Omul obișnuit are un corp spiritual plat, pentru că nu există energie în plus față de necesarul pentru emoții și gânduri. Un avatar are corpul emoțional și mental curat. Toată energia din corpurile subtile ale unui Avatar este stocată în Corpul Spiritual.
În cazul unui Maestru, energia asociată cu emoția curge din corpul spiritual, în corpul emoțional, ÎN MOMENTUL RESPECTIV, și revine în corpul spiritual, de îndată ce stimulul emoțional a încetat. Energia asociată gândului curge din corpul spiritual în corpul mental și revine în corpul spiritual, atunci când gândul este finalizat.
Acest lucru face ca energia Avatarului să fie liberă, pentru a o folosi după dorință. Avatarului îi este disponibilă energia spirituală, pentru că ea nu e consumată de gânduri, convingeri, emoții și amintiri. Aceasta este structura energetică pe care fiecare dintre voi trebuie să o creeze în corpul lui energetic, pe durata nivelului al zecelea și al unsprezecelea al Corpului de Lumină. Acest lucru îi va permite fiecăruia din voi să înfăptuiască minuni cum ar fi materializarea gândului în realitatea fizică.
Nivelul al unsprezecelea al Corpului de Lumină este o avansare naturală de la nivelul al zecelea și, de multe ori, tranziția e atât de ușoară, încât schimbarea nu e observată. Capacitățile spirituale continuă să crească, iar corpul fizic începe să-și schimbe înfățișarea. Corpul vostru fizic devine luminos, strălucitor și arată foarte frumos. Se poate ca prietenii și cunoștințele voastre să remarce dintr-o dată că arătați mai tânăr sau că v-ați schimbat, într-un fel ce nu poate fi definit.
Nivelul al unsprezecelea aduce niveluri mai profunde de procesare a problemelor voastre emoționale. La acest nivel, e necesar să vă ocupați de toate convingerile și formele-gând despre moarte și pierdere.
E posibil să creați deziluzii sau chiar să vă treziți că vă creați cele mai puternice frici în viața voastră fizică, astfel ca să le puteți înlătura de tot, trecând prin ele.
La nivelul al unsprezecelea, orice energie stocată, rămasă în corpul emoțional sau mental după parcurgerea nivelului al zecelea, trebuie transferată corpului spiritual.
Dacă nu vă ocupați de aceste probleme în perioada în care va aflați la nivelul al zecelea, le veți manifesta în viața voastră atunci când sunteți la nivelul al unsprezecelea. Dar, sincer, atunci când vă aflați la nivelul al unsprezecelea al Corpului de Lumină, în afară de frica în sine, nu aveți de ce să vă fie frică.
 
Nivelul al doisprezecelea al Corpului de Lumină este Înălțarea. Ea este marcată de mișcarea Merkabah în centrul inimii din corp. Merkabah poate fi cel mai ușor descrisă ca o sferă de lumină aurie. Este Vehiculul Înălțării voastre și o inițiere majoră pentru voi, atunci când se produce. Acest eveniment este începutul Înălțării personale într-o lume pentadimensională a Unimii. Înălțarea se poate produce la nivel individual, se poate produce în cadrul unui grup sau se va produce ca parte a experienței colective.
Vă veți Înălța atunci când sunteți Pregătiți, fie că o veți face singur, ca parte dintr-un grup sau ca parte din „schimbarea planetară" ce urmează să vină. Nu există o perioadă pentru Înălțare. La nivel individual, înălțările se produc zilnic. De la Convergența Armonică, energia pentru trecerea la Conștiința Dimensiunii a Cincea a fost disponibilă în timp ce vă aflați într-un corp fizic.
Există multe ființe care sunt încarnate pentru că s-au oferit voluntar să slujească, testând experimentul Corpul de Lumină. Ele sunt primele care vor face Înălțarea. Pentru ceilalți, programul Corpul de Lumină va continua până când sunt pregătiți, apoi se vor Înălța.
Înălțarea e un lucru foarte simplu. Este o schimbare care are loc într-o clipă, dar rămâneți tot aici. Soarele va continua să strălucească și stelele vor licări în continuare. Diferența constă în Bucurie, în capacitatea voastră de a trăi Bucuria și de a simți Bucuria. Cea mai simplă metodă de a verifica că Înălțarea s-a produs este să fiți atenți la calitatea bucuriei din viața unei persoane.
Începutul Înălțării are loc atunci când o persoană începe să-și trăiască viața transpunandu-și visele în realitate.
 
Eu, Metatron, pot defini BUCURIA ca Nirvana, Extaz sau Încântare. Este starea de „Unime cu Dumnezeu". Mai poate fi definită ca centrul vostru sau starea de a fi centrat. Această stare clară o puteți dobândi prin meditație, când energia curge și simțiți acea Unime Cosmică absolută cu toate câte sunt. Orice lucru care vă aduce plăcere sau bună dispoziție și orice ați defini voi ca fiind bucurie, este o cale către acea stare.
Dacă lucrați ca parte a unui grup spiritual, veți cunoaște o serie de schimbări mai rapide în devenirea voastră. Atunci când un membru din grupul vostru observă activarea Merkabah, toți ceilalți o vor fi primit și curând vor deveni și ei conștienți de ea. Se poate ca membrii, luați individual, să nu fi băgat de seamă inițial producerea acestui lucru, dar cel puțin un membru din grup a fost pregătit și, drept urmare, tot grupul va primi beneficiile.
Un grup care lucrează pentru Înălțare are un avantaj enorm, deoarece Conștiința pentadimensională este o conștiință a „Unimii" sau, cu alte cuvinte, grupul este Una. Munca de grup creează o energie sinergică uriașă, în care fiecare din voi  este mult mai puternic decât dacă ar fi singur.
De asemenea, ea îi oferă fiecărui membru șansa de a învăța să relaționeze atât ca indivizi, cât și dintr-o stare de unime în cadrul grupului. Aceasta este o transformare de conștiință esențială în dimensiunea a cincea, pe care toată lumea trebuie să o facă. Atunci când indivizii și grupurile se concentrează asupra Înălțării, ar trebui să se concentreze pe faptul de a începe să facă din viața lor o capodoperă a bucuriei. Pe măsură ce vor face acest lucru, vor începe să trăiască în bucurie și, mai târziu, vor deveni Bucurie.
Atunci când fiecare dintre voi va face acest lucru, veți începe să-i schimbați pe toți cei cu care veniți în contact în viața voastră de zi cu zi, transmițându-le energia bucuriei și trezindu-i față de această frecvență. Înălțarea în masă va avea loc doar atunci când majoritatea oamenilor aflați în procesul de Înălțare vor trăi în această stare de bucurie – și nu mai devreme. Motivul acestui lucru e că această experiență planetară este una a liberului arbitru. În acest Univers multidimensional, liberul arbitru este Lege Divină.
Atunci când majoritatea dintre voi trăiți în bucurie, experiența planetară va fi trecut într-o lume a iubirii și unimii. Înălțarea în masă se va produce când majoritatea veți renunta la jocul polarității, pentru că ați învățat tot ce ați putut și v-ați mutat, de bunăvoie, în bucurie și unime. Până la venirea acelui moment – care va veni – dezvoltarea Corpului de Lumină va continua.
 
Înălțarea va dura cât va dura, iar omenirea ca și colectivitate va decide, în cele din urmă, momentul marelui eveniment. Liberul arbitru nu poate fi încălcat, nici măcar pentru cel mai înalt scop, nici măcar pentru producerea Înălțării. Prin aceste informații, vreau să subliniez faptul că modul cel mai bun în care fiecare dintre voi îl poate sluji pe Dumnezeu, întreaga omenire, planeta și pe voi înșivă este să faceți din viața voastră o capodoperă a bucuriei.
Fiți fără milă atunci când vă evaluați viața și îndepărtați tot ceea ce nu vă aduce bucurie. Eliberați-vă de emoțiile și problemele vechi, pentru că vă consumă energia cu care ați putea simți bucuria. Dacă vă concentrați asupra acestui lucru și asupra faptului de a învăța să vă trăiți viața în bucurie, ca și cale de inițiere a voastră, veți deveni expertul sau maestrul spiritual care doriți să fiți.
Prin simpla voastră prezență, veți ajuta pe oricine întâlniți și veți ancora energiile bucuriei și pentru planetă, pentru a o ajuta să dea naștere unui nou nivel de manifestare pentru toți. Această stare extatică de uniune cu Dumnezeu face parte din potențialul ce le este disponibil tuturor. Acest drum al bucuriei face ca Înălțarea să fie foarte simplă, pentru că tot ce e necesar este ca fiecare individ să înceapă să se concentreze pe viața lui și să fie complet răspunzător pentru ea.
 
Trăiți viața ca pe o capodoperă a BUCURIEI.
Trăiește (trăiți) în Bucurie
 
Pentru mulți, schimbările planetare profețite pentru aceste vremuri în care trăiți sunt înspăimântătoare. Dat fiind că, în afară de frică, nu aveți de ce să vă fie frică, vă voi prezenta informații despre felul în care procesul Corpului de Lumină a schimbat viitorul probabil al planetei.
V-am descris cum vă afectează acest proces sinele fizic și viața personală. Vă voi explica acum cum influențează Corpul de Lumină planeta, pentru că planeta este fizică și reprezintă întreaga fundație necesară susținerii vieții voastre fizice. Pe măsură ce vă transformați în ființe de lumină, planeta se schimbă și ea. Planeta devine o sferă de cristal și lumină. În 1988, când a început experimentul Corpul de Lumină, planeta a trecut la nivelul al treilea al Corpului de Lumină.
După aceea, planeta a urcat la un nivel superior, în fiecare an; nivelul al patrulea în 1989, nivelul al cincelea în 1990 și al șaselea în 1991. Planeta a intrat pe al șaptelea nivel la 11 ianuarie 1992, odată cu deschiderea portalului 11:11 și a rămas acolo pâna la deschiderea următorului portal, care a fost la 5.05.1992.
Acest portal a declanșat începerea nivelului al optulea al Corpului de Lumină pentru procesul planetar, iar odată cu acel nivel al Corpului de Lumină,  schimbările Pământului au devenit mai probabile.
 
Schimbările planetare au fost întotdeauna inaugurate de o serie de tehnologii pe care le numesc portaluri. Portalurile sunt canale energetice, deschise dintr-un univers dimensional superior acestuia. Aceste canale aduc energiile necesare pentru a forma conștiința de masă, pentru a schimba vibrațiile planetare și frecvențele dimensionale.
Crearea unui portal și rafinarea energiilor lui pentru scopul specificat necesită asistența fraților din spațiu și a multor ființe din dimensiunile de frecventă mai înaltă. Scopul unui portal și sincronizarea lui este domeniul Consiliilor de Lumină  sau Consiliului Karmic și al  Maeștrilor Înălțați din Marea Fraternitate Albă.
Aceste consilii supervizează progresele făcute și asistă, atunci când e nevoie. Scopul portalului din 5.05.1992 a fost să prevină probabilitatea dezastrelor catastrofale, care aveau mari șanse să se producă pe măsură ce densitatea planetei începea să scadă. Cel mai mare dezastru probabil este o deplasare a polilor. Portalul 5.05.1992 a inițiat schimbarea, între inspirația lui Dumnezeu și expirația lui Dumnezeu. Schimbarea între un Univers în expansiune și un Univers în contracție.
Acest portal din 5.05.1992 a semnalat perioada de acalmie dintre cele două direcții. Perioada de acalmie continuă până în 2012, când Brahma începe să inspire. Acest Univers fizic se expansionează, fragmentându-se în individualizare. Când începe contracția (inspirația lui Brahma), are loc contopirea fragmentelor, în unime.
Această deplasare a Rețelei, din emisfera estică în emisfera vestică (Muntele Shasta) a fost concepută pentru a-i ajuta pe cei cunoscuți ca Lucrători întru Lumină în aceste vremuri de schimbare, pentru că deplasarea Rețelei a permis ridicarea frecvențelor planetare, la ceea ce e cunoscut drept frecvențele inferioare din dimensiunea a patra. Acest lucru a adus vibrația planetară în așa-numitele lumi astrale.
Aceste lumi sunt tot lumi ale polarității și iluziei, dar ele sunt mult mai puțin fizice. Acest lucru îi dă fiecaruia dintre voi posibilitatea de a începe să activeze potențialul bucuriei pentru sine și, pe măsură ce faceți asta, dezastrele vor deveni mai puțin probabile.
Cei care sunt conștienți și cei care învață să folosească puterea spirituală pentru a crea în lumea fizică, pot folosi energiile noii rețele pentru a-și crea propria versiune a „Raiului pe Pământ". Mulți dintre voi au cerut acest ajutor, pentru că mulți Lucrători întru Lumină au vrut să poată să transforme gândul în materie.
Cel mai bun mod de a elibera șablonul de dușman este să treceți la o stare în care credeți că nu există dușmani. Treceți la starea în care nu se pune problema să vă apărați drepturile. Treceți la atitudinea în care, da, aveți dreptul absolut de a poseda si de a purta arme, dar, atunci, de unde vine necesitatea de a folosi aceste arme? Aceasta e o lume a păcii!
Ca urmare a Revoluției Tăcute, acesta e unul din lucrurile ce se va schimba radical. Odată cu Schimbarea Energiei, iluzia că aveți dușmani va deveni din ce în ce mai puțin reală, până nu va mai exista deloc. Devine clar, în fiecare din voi, cum interpretați aceste întâmplări violente și ceea ce vă oglindesc ele.
Devine clar, în fiecare dintre voi, cum percepeți nevoia de a avea arme și care vă sunt valorile. Lucrați cu aceste probleme la nivelul vostru, în propria viață, până vă puteți crea o percepție despre o lume stabilă, absolut sigură. În ceea ce îi privește pe ceilalți oameni din viața voastră, care au griji și se tem de aceste probleme politice, ajutați-i, prin capacitatea voastră de a canaliza energie.
Ușurați-le efortul de a-și procesa convingerile, până pot ajunge într-o stare în care sunt în siguranță, fără frică și la atitudinea că acum e timpul pentru Pace, hai să îi spunem bun venit. Dacă puteți face aceste lucruri, contribuția voastră la schimbarea conștiinței de masă cu privire la aceste lucruri va fi de mare ajutor luminii.
Este interesant faptul că, la nivel macro, oamenii sunt dornici să desființeze armele nucleare. Distrugeți-le, dezasamblați-le, faceți folosirea lor ilegală. Dar la nivel personal, fiecare se va agăța cu putere de armele lui. Legea divină este – cum e înăuntru, la fel și în afară. Mai întâi trebuie să se întâmple la nivel personal, apoi se va manifesta la nivel internațional. Dacă vreți, cu adevărat, să scoateți în afara legii armele nucleare, începeți să o faceți în propria viață.
 
Înainte ca energia să se realinieze într-un mod echilibrat, bineînțeles că pendulul va oscila mult dintr-o parte în alta. Să sperăm că această chestiune reprezintă doar o mișcare de pendul, înainte ca atitudinile să se echilibreze. Alte mișcări pe care le vedeți în plan politic au loc pentru a produce reforme în sistemul asistenței sociale. Aceste schimbări se datorează portalului ce s-a deschis la 6.06.1994. Acel portal a fost un portal al puterii de sine.
Odată cu puterea de sine vine însă și necesitatea încrederii în sine. Acest portal a adus un nou model pentru Femeia cu putere de sine. Arhetipul zeiței Atena există în conștiința fiecărei doamne. Modelul activat al acestui arhetip al Femeii cu putere de sine a fost transmis prin portalul de pe nava Atena. Acest lucru a constituit un remediu pentru multe boli sociale din lumea occidentală, întrucât cum puteți fi o Planetă sau o Specie care se Înalță, dacă mai mult de jumătate din populație se află într-o pozitie „inferioară"? Multe femei sunt tratate ca fiind inferioare, având venituri inferioare, oportunități inferioare, educație inferioară și fiind victimele inechității sociale. Pentru a schimba toate acestea, și femeile trebuie să-și ia puterea în propriile mâini. Energia care ajută femeile este disponibilă și a fost disponibilă de la retrezirea forțelor naturii, la portalul deschis în 21.12.1991.
 
Fiecare dintre voi, care este conștient și care și-a asumat puterea de sine, trebuie să se concentreze pe umplerea vidului cu bucurie și pe schimbarea formei vieții voastre, repede și ușor. Pe măsură ce faceți aceste lucruri, și tranziția de la formele vechi la cele noi va fi facută repede și ușor de către majoritatea. Aceia dintre voi care lucrează activ la înălțarea personală, duc o mare povară. Povara constă în a trăi impecabil. Nu puteți crea ceva la nivel macro (colectiv), fără ca mai întâi să aduceți acel ceva la nivel micro (personal). Precum în cer, așa și pe pământ – aceasta e legea divină. Mai întâi e necesar să vă creați în propria viață ceea ce vă doriți în societate, în structura socială și în țară. Mulți dintre voi sunt încarnați având Misiunea Divină de a realinia legea, pentru ca ea să semene mai mult cu Legea Divină.
 
Sunteți aici pentru a schimba percepția colectivă asupra chestiunilor de politică, economie, guvernare și legislație. E necesar să folosiți principiile Legii Divine și să trăiți după ele mai întâi în propria viață, înainte de a le aduce la nivelul conștiinței maselor. Creați o viață lipsită de nevoia de apărare sau de violență, lipsită de nevoia de polaritate politică, lipsită de nevoia de programe de asistență socială și lipsită de nevoia de a trata boli. Creați-vă viața ca pe o lume a păcii, bucuriei, siguranței și egalității. Lumea exterioară vă va urma exemplul. Această lume în care trăiți se află acum într-o lume a dimensiunii a patra – o lume astrală. Este tot o lume a polarității, dar există o diferență. Acea polaritate e doar o iluzie!
 
Fiecare cale de inițiere are povești despre „păzitorul pragului" și, cel mai adesea, păzitorul este un monstru groaznic. Când un inițiat este îndeajuns de pregătit pentru a călători în lumile astrale, primul pe care îl va întâlni va fi Păzitorul. Pentru a continua să avanseze pe Drumul Spiritual, inițiatul trebuie să-l învingă pe Păzitor. Acesta este considerat un test, iar testul trebuie trecut, altfel pregătirea cu Maestrul încetează.
Fiecare tradiție esoterică are propria metodă de abordare a Păzitorului și de depășire a acestuia. Adevărul universal despre acest test este că Păzitorul ești tu. Acel demon groaznic este o apariție astrală a celor mai mari  frici ale voastre. Da, un monstru, dar care este doar o iluzie. În fiecare tradiție, soluția este ca inițiatul să se elibereze de fricile și demonii personali, apoi îl va invinge pe Păzitor. El va dispărea, pur și simplu.
 
Acesta e motivul pentru care fiecare tradiție spirituală sau drum inițiatic s-a concentrat mereu asupra dezvoltării clarității și calităților personale cum ar fi smerenia, iertarea și iubirea. Aceste calități sunt singura cale prin care puteți străpunge iluziile lumilor astrale. La fel ca în vechile tradiții, pentru înaintarea în procesul de Înălțare de acum, frecvențele dimensiunilor superioare îi sunt accesibile inițiatului doar după ce acest Test a fost trecut.
 
În cadrul inițierii nu există eșec. Dacă testul nu e trecut, lecția se repetă până când inițiatul o înțelege. Aceasta e cea mai bună metaforă pe care v-o pot da pentru a descrie experiența pe are o aveți în această frecvență dimensională. Rețineti, Păzitorul este doar o iluzie, iar polaritatea e tot o iluzie. Dacă scăpați de aceste iluzii și credințe, dacă scăpați de acele frici, Păzitorul dispare! Lumea pe care o cunoașteți se va recrea potrivit percepțiilor voastre despre noua realitate. Ajutorul tuturor oștirilor din ceruri este accesibil fiecăruia dintre voi, dar trebuie să-l cereți. Nu vă putem încălca liberul arbitru, chiar și pentru a vă ajuta.
 
Tot ajutorul de care aveți nevoie ca să treceți prin aceste schimbări cu calm și bucurie este la îndemâna fiecăruia. Aceste informații vă sunt date pentru a vă asigura că totul e bine. Rolul meu e să vă transform fricile, să vă asigur de iubirea divină și să vă fac conștienți de potențialele pe care le-ați putea avea ca să îi ajutați pe cei mulți. Fiecare dintre voi are o singură responsabilitate în această viață, iar această responsabilitate este pentru PROPRIA VIAȚĂ! Legea divină este Precum în cer – Așa și pe pământ; Precum în interior – Așa și în exterior. Atunci când percepeți greutăți, dușmani sau bau-bau, în lumea din jurul  vostru, luați aminte la viața voastră interioară, pentru că ei vor exista și acolo. Dacă îndepărtați aceste percepții din viața voastră interioară, veți constata că viața voastră exterioară, experiențele și percepțiile vi se schimbă, ca prin minune – asta e legea divină.
 
Puteți contribui la eliminarea polarității, foarte simplu – lucrând la nivelul propriei vieți, iar asta e tot ceea ce i se cere fiecăruia dintre voi. Mergeți înainte și faceti din viața voastră o capodoperă a bucuriei. Instrumentele vă sunt date, puterea vă este dată și tot ajutorul și călăuzirea de care puteți avea nevoie vă sunt la îndemână. Fiecare dintre voi trebuie, de fapt, SĂ O FACĂ  și, pe măsură ce o faceți, vă veți transforma atât lumea personală, cât și lumea mai vastă. Nu vă mai rămâne nimic de care să vă fie frică, decât frica însăși – pentru că frica este ultimul rău important rămas în lume. Lucrați cu fricile voastre și eliminați-le din corpul mental și emoțional; procedând astfel, le eliminați din viața voastră. Frica este ultimul dușman care a mai rămas, iar acesta se află doar în fiecare dintre voi.
 
Într-adevăr, cei măreți sunt cei care s-au încarnat în aceste vremuri de schimbare. Inițierea vostră e aproape încheiată. Tot ce vă rămâne este ca fiecare dintre voi să treacă testele Bucuriei.
Binecuvântări tuturor, căci vă iubim, vă onorăm și căutăm doar să fim de folos fiecăruia din voi.
 
Arhanghelul Metatron
 

Tags: inaltare, viata,

Gândul Zilei

Trebuie, înainte de toate, ca TU să crezi: Planul B nu este o opţiune atunci când crezi cu toată ardoarea în Planul A.

Contact

Mirey Pasărea Arc

0727330744
mirey_pasarea_arc@yahoo.com

Social

Vizitatori

 

Track visitors of website

Vizitatori site