Cristale eterice

Va informez despre o alta preocupare a mea foarte importanta :Initieri cristale eterice 

Despre cristalele eterice puteti citi in randurile de mai jos :

 Cristale Eterice - terapie si vindecare

 


Vindecarea cu Cristalele Eterice  este un sistem simplu şi puternic  care permite terapeutului   să  vindece  în mod eficient  folosind energia  cristalelor, chiar şi atunci când pietrele nu sunt prezente fizic. Prin iniţieri, veţi avea acces la energia specifică a cristalelor şi veți putea accesa aceste energii.
Aceste cristale eterice sunt mult mai puternice decât cele găsite  în interiorul Pământului. Aveţi posibilitatea să  le puneţi  pe corp, în corpul sau în câmpul aurei. Energia pietrei va dispărea atunci când ea nu mai este necesară.
Terapia cu energiile  Cristalelor Eterice poate fi folosită independent şi în combinaţie cu alte metode de vindecare.
Veţi primi informaţii cu privire la caracteristicile cristalelor, utilizarea lor,  pentru toate nivelurile. Cu ajutorul acestor iniţieri puteţi face o terapie completă cu energia cristalelor eterice, să creaţi minunate elixire doar în câteva clipe şi chiar puteţi să măriţi puterea cristalelor dumneavoastră pe care deja le aveţi.

 

Cristalele emit vibratii care intra in rezonanta cu undele organismele noastre, iar cu cat acestea sunt mai apropiate ca lungime de unda, cu atat, efectele benefice sunt mai puternice; pot determina purificarea aurei, deblocarea chakrelor, protectia si energizarea organismului, pot purifica incaperile si indeparta fortele malefice.

 

Terapia cu ajutorul cristalelor se numeste Cristaloterapie. Este o tehnica straveche, cunoscuta si practicata din cele mai vechi timpuri, pentru protectia impotriva energiilor negative, blestemelor, vrajitoriilor sau  farmecelor erau purtate sub forma de amulete sau talismane.


Istoric

 

Nascute din pamant si ape, incarcate cu energii astrale de mii de ani, detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea o piatra considerata sacra in cultura tarii respective: China avea jadul, in India era piatra de luna, in Tibet turcoazul, despre care legendele spun ca acesta isi schimba culoarea dupa starea sufleteasca a stapanului iar atunci cand acesta moare, piatra se sparge;  Persanii, foloseau agatul pentru descoperirea comorilor, in Atlantida, cristalele erau folosite pentru comunicarea in ambele sensuri cu celelate civilizatii iar  Egiptenii le-au investit cu puteri magice. Se considera ca piramida lui Keops a avut in  varf un cristal, iar fetele piramidei au fost acoperite cu dale de porfir, roca bogata in cuart, acestea avand menirea de a asigura securitatea zonei mormintelor faraonului si a ramas pana astazi cunoscut ca blestemul faraonilor: “Acela care va tulbura linistea faraonului, isi va gasi sfarsitul.”

 

In Atlantida maşinile erau puse în funcţiune cu puterea minţii. Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solară într-o formă de electricitate. Lentilele concave şi convexe captau şi transformau razele soarelui şi depozitau energia într-un material lichid care era defapt o soluţie de cristale lichide. Reţele mari erau destinate captării şi folosirii cîmpului energetic al pămîntului. Toate funcţionau pe bază de cristale.


Cristalele in zilele noastre

 

Vindecatorii spirituali folosesc anumite cristale pe care le pun pe corpurile clientilor pentru a echilibra si purifica canpurile energetice si pentru a  vindeca  anumite afectiuni. Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea luminii in munca noastra de vindecare.


Cum alegem cristalele?

 

Alegeti cristalul intuitiv, dupa cum sunteti atrasi de culoarea sa si de modul in care va face sa va simtiti cand il tineti in mana. Tineti cristalul in dreptul celui de-al treilea ochi si observati orice vibratie care poata sa apara si sa arate daca cristalul este viu si are o energie vitala mare. Cristalele obosite nu vor produce nicio senzatie atunci cand le luati in mana.

Cum curatam cristalele?

Imediat ce l-ati cumparat, curatati-va cristalul de incarcatura sa energetica anterioara. Cel mai bun mod de a curata un cristal este sa-l puneti direct la lumina soarelui timp de doua sau chiar patru ore. Unii oameni recomanda cufundarea cristalului in apa sarata, insa aceasta metoda poate deteriora unele cristale. Incarcati cristalele la lumina Lunii, in special in seara de dinaintea lunii pline. Chiar daca norii opresc lumina Lunii, energia ei va patrunde totusi si va incarca cristalul. Il puteti curata folosind simbolurile Reiki, mir si apa sfintita sau sare de Himalaya dar nu cu apa.


Cum purtam cristalele?

 

Cristalele sunt puternice cand sunt purtate ca bijuterii, tinute in mana, puse pe zonele ranite sau bolnave, deasupra chakrelor sau in casa. Multor oameni le place sa doarma cu cristale alaturi de pat sau sub pat, in timp ce pentru altii acest lucru este mult prea stimulator pentru a putea sa doarma.

Cristalele pot fi puse si in apa de baie, pentru a o incarca cu energie vindecatoare. De asemenea, ele pot aduce energie vindecatoare in apa de baut, daca le punem in sticla sau in pahar.

Mana si degetele pe care sunt purtate cristalele au si ele importanta.

Mana dreapta este transmitatoare de energie, mana prin care energia este eliberata, degajata, deci purtati bijuterii pe mana dreapta cand doriti o eliberare de energie negativa sau transmiterea energiei benefice spre alta persoana (mangaiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care va creeaza stari de furie, oboseala, mahnire.


Mana stanga este receptoare de energie benefica, deci purtati bijuterii pe mana stanga atunci cand aveti nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbati pe mana dreapta cand simtiti ca energia dv. este in surplus si se manifesta agresiv.


Cum se utilizează cristalele şi pietrele tămăduitoare?

Există multe moduri în care cristalele şi pietrele pot fi utilizate pentru vindecarea şi elevarea conştiinţei. Ele vor acţiona chiar dacă dumneavoastră nu credeţi că ele acţionează. Prin simplul fapt că le aveţi în preajmă ele aduc mai multă frumuseţe şi lumină.

Cristalul trebuie doar să fie prezent pentru a aduce mai multă lumină şi energie benefică mediului. Pe măsură ce lumina se reflectă prin şi de la cristal, se creează energia necesară


Bijuteriile

Cristalele şi pietrele pot fi purtate ca bijuterii pentru a vă ajuta să vă menţineţi claritatea mentală, stabilitatea emoţională şi echilibrul psihic.  Portul pietrelor ca amulete sau ca podoabe este forma cea mai simplă şi efectivă de utilizare a forţei lor vindecătoare. Bijuteriile au fost purtate de mii de ani la degete, la gât, pe ombilic sau în zona celui de-al treilea ochi, în păr, la picioare sau în nas.

Drept podoabe erau folosite minunate pietre şi cristale. Lazuritul, carneolul şi malahitul erau folosite de vechii egipteni, smaraldul de incaşi, jadul de chinezi şi turcoazul de către indienii americani.

Majoritatea acestor civilizaţii erau conştiente de puterea vindecătoare a acestor pietre şi le foloseau conştient pentru scopuri precise de vindecare. Conducătorii marilor imperii purtau coroane împodobite cu minunate pietre preţioase, considerate uneori sacre, ce îi ajutau să guverneze cu înţelepciune. De asemenea, pietrele erau prinse de lobul urechii pentru stimularea unor puncte reflexogene care armonizau energia anumitor zone ale corpului.

 

 Daruri de dragoste

 

Cristalele şi pietrele constituie unul dintre cele mai minunate daruri. Când sunt oferite cu dragoste ele devin pentru totdeauna cristale dătătoare de iubire şi cuprind în ele frumuseţea celui care le-a dăruit.


Meditaţiile cu ajutorul cristalelor

Orice piatră tămăduitoare sau cristal pot fi considerate un partener de meditaţie. Ele pot fi ţinute în mână sau purtate asupra dumneavoastră în timpul meditaţiei, cu scopul de a le absorbi proprietăţile specifice.

Cristalele sau pietrele mai pot fi plasate în câmpul vizual, ajutând în acest fel la creşterea puterii de concentrare mentală (ele servesc drept obiecte purtătoare de simboluri pentru concentrarea mentală).

Pot fi aşezate pe chakra inimii pentru echilibrarea emoţională sau pe frunte, pentru o mai bună claritate mentală. S-ar putea să găsiţi un cristal care să vă comunice, în mod specific, că scopul lui este acela de a adânci şi de a întări meditaţiile dumneavoastră. Sau s-ar putea să doriţi să experimentaţi diferitele căi prin care anumite cristale vă afectează meditaţiile.

 

 Cuarţul transparent este unul dintre cristalele folosite pentru a stimula chakra coronală  Efectul acestei meditaţii poate fi accentuat dacă se plasează un cristal de ametist la nivelul frunţii, pentru a linişti mentalul şi unul de citrin (cuarţ auriu) la nivelul ombilicului pentru a fixa temeinic efectele experienţei în realitatea psihică.


Reîncărcarea

Atunci când cristalele şi pietrele sunt folosite pentru vindecare, ele devin foarte receptive la vibraţiile acelora care lucrează cu ele. Ele pot să culeagă şi reţină energiile acelor persoane şi de aceea se impune curăţarea lor după fiecare tratament.


Planul de echilibrare a chakrelor

Acest plan de acţiune poate fi dus la îndeplinire cu oricare grup de şapte pietre care corespund frecvenţelor culorilor fiecărei dintre cele şapte chakre. Cristalele din familia cuarţurilor sunt alese special pentru acest plan, deoarece ele manifestă câteva dintre culorile chakrelor.

Un plan de acţiune simplu ar fi următorul:

Indreptaţi un cristal de cuarţ cu o singură terminaţie către creştetul capului; puneţi un ametist în zona celui de-al treilea ochi, un acvamarin în zona gâtului, un cuarţ roz la inimă, un malahit la plexul solar, un citrin (cuarţ auriu) la ombilic şi un cuarţ fumuriu pe osul pubian.

Pietrele trebuie aşezate în linie dreaptă; un singur generator de cuarţ va fi deplasat peste pietre la o distanţă de 5-15 cm, în scopul armonizării şi echilibrării chakrelor.


Tipuri de cristale:

Cristalele de cuarţ reprezintă evoluţia planului material. Cele şase laturi ale cristalului de cuarţ simbolizează cele şase chakre, iar terminaţia în formă de vârf simbolizează chakra coroanei, cea care ne conectează la infinit. Cele mai multe dintre cristalele de cuarţ au o bază plată, rădăcina lui în pământ. Cristalele curate de cuarţ sunt un simbol al alinierii la armonia cosmică.

Mănunchiurile sunt formaţiuni de cristale individuale având baza comună. Mănunchiurile reprezintă multe cristale individuale care trăiesc împreună, în armonie şi pace. Ele reprezintă comunitatea evoluată, fiecare membru fiind perfect individualizat dar, totuşi, împărţind un teren comun, un adevăr comun. În mănunchiuri, toate unităţile individuale se adună pentru a recolta beneficiile vieţii, evoluând împreună.

Cristalele generator sunt cristale de cuarţ curate, individuale care canalizează şi depozitează energia tămăduitoare pură. Cristalele generator individuale ne învaţă cum să ne concentrăm, cum să ne focalizăm şi şi cum să ne amplificăm propria noastră energie tămăduitoare.

Cristalul cu două vârfuri. va putea să proiecteze acea esenţă unificată prin oricare dintre vârfuri. Această unificare a forţelor permite cristalului cu două vârfuri să fie folosit în meditaţii speciale şi practici telepatice avansate.

Cristalele lamelare servesc drept pod sau verigă de conectare între două puncte oarecare. Puterea lor constă în capacitatea de a transmite orice fel de informaţii de la o latură la alta, menţinându-şi în acelaşi timp un echilibru perfect. Cristalele lamelare sunt adevărate aparate de comunicare conectate, care se vor strădui întotdeauna să echilibreze energiile, unind polii într-o bază comună. Ele pot fi folosite cu rezultate excelente pentru a echilibra energiile dintre doi oameni, două chakre, sau dintre oricare două elemente. Atunci când le folosim în tratament le putem plasa între două chakre pentru a stabili o legătură şi pentru a integra energiile.

Cristalul păstrător de informaţii este unul dintre cele mai sacre cristale cu care s-ar putea lucra vreodată. În aceste cristale pot fi stocaţi eoni de înţelepciune şi, atunci când acordarea la frecvenţa lor este făcută în mod corect, ele pot revela cunoştinţe străvechi şi secrete profunde ale universului.

Cristalele învăţători vor comunica studentului modul exact în care vor fi folosite. Unele sunt aşezate sub pernă sau vor fi aşezate la cap în timpul nopţii pentru a-i asista pe elevi în timpul experienţelor de dedublare. Unele cristale învăţători înregistrează visele din timpul nopţii şi ajută la integrarea anumitor nivele de conştiinţă; altele sunt folosite în timpul meditaţiei pentru a iniţia experienţe de trezire a energiei kundalini. Ele pot fi însă purtate permanent. În orice mod s-ar lucra cu aceste cristale, ele vor colabora direct cu fiecare individ şi-1 vor asista în abordarea pasului următor.


Cristalele curcubeu pot fi folosite în meditaţie pentru a ne însoţi în regatul culorii pure. In timpul meditaţiilor cu cristalele curcubeu, conştiinţa umană poate călători înapoi către sursa luminii pure, marele soare central.


Sferele pure de cristal vehiculează o forţă cu care persoana care le deţine trebuie să se acordeze şi pe care trebuie să înveţe să o folosească. Sferele de cristal au fost dintotdeauna simbolul ocultismului, al înţelepsiunii ascunse şi al bogăţiei interioare. Sferele de cristal sunt obiecte ale autorităţii şi pot avea o mare influenţă în dezvoltarea abilităţilor psihice.


Cristalele spectru sunt rare şi pline de mister. Ele reprezintă multiplele faze de dezvoltare care pot fi experimentate într-o viaţă. Cristalele spectru sunt o culme a cunoştinţelor dobândite în îndelungatul lor ciclu evolutiv. Este foarte utilă folosirea acestor unelte preţioase în meditaţii pentru a învăţa să ne scufundăm în profunzimile înregistrărilor propriului nostru suflet.

Scurte aprecieri asupra efectelor tamaduitoare ale anumitor cristale

 

 Cristalele in constientizare

 

Agatul echilibreaza energia yin si yang.

 

Anhidrit favorizeaza intelegerea – acceptarea corpului ca si continator temporar de suflet


Cristalele in vindecare

 

Agatul albatru dantela deschide si echilibreaza chakra 5

 

Agatul muschi improspateaza sufletul si aduce fericirea

 

Amazonitul purifica chakrele

 

Crisoberil aduce compasiune si iertare, incredere si aliniaza 3 cu 7 si excelent pentru creativitate

 

Jasp heliotrop puternic vindecator, alunga raul si negativitatea, oracol audibil

 

Boji stone puternic protector, util in eliberarea blocajelor

 

Calcitul este purificator energetic

 

Charoit purifica aura si stimuleaza iubirea neconditionata

 

Chiastolit protector, alunga blestemele

 

Citrin purifica chakra mai ale 2 si 3 activeaza chakra 7

 

Danburit piatra spirituala cu vibratie pura, roz – deschide inima si incurajeaza iubirea de sine

 

Diamant activeaza chakra 7 si o conecteaza cu lumina divina

 

Dioptaz vindecator al inimii, deschide chakra inalta a inimii

 

Smarald consolideaza unitatea si iubirea neconditionata

 

Granat purifica chakra mai ales chakra 1

 

Hematit ancorarea si protectie, armonizeaza mintea, spiritul si trupul, yang, echilibreaza meridianele

 

Jad (7 culori ) simbol al serenitatii si puritatii intensifica sentimentul dragostei

 

Kunzit vibratie mare, stimuleaza iubirea neconditionata

 

Cyanit excelent pentru armonie si meditatie aliniaza rapid chakrele

 

Moldavit, activeaza chakra 7 pentru receptia energiei superioare

 

Piatra Nebula – piatra extraterestra – activeaza constiinta vindecare celulara a fiintei

 

Obsidianul vindeca profund sufletul, extrem de protectoare, conecteaza chakra 1 pana in centrul Pamantului, elimina tensiunea, blocaje si stresul, ancoreaza spiritul in corp, trezeste claritatea intelectului, unificarea cu Umbra, vindeca vechi traume, trezeste compasiunea si forta. Lacrima de apas, protejeaza aura, purifica chakra 1, inlesneste iertarea. Fulgi de zapada echilibreaza centrii de putere, chakra 2 arata tiparele invechite.

 

Peridot protectoare de aura purifica si activeaza chakra 3 si 4

 

Cuart (are 9 culori) maestru vindecator cel mai puternic amplificator curativ

 

Aqua Aura purifica si calmeaza aura, activeaza chakrele

 

Cuart roz piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite, purifica inima

 

Cuart cu turmalina armonizeaza meridianele si chakrele

 

Cuart fumuriu cristal de ancorare mareste vibratiile in timpul meditatiei antidot contra stresului

 

Rodocrozit dragoste si compasiune altruista, atrage sufletul pereche

 

Rodonit echilibreaza emotional purifica si echilibreaza inima si chakra inimii


Cristalele si trezirea spirituala

 

Ametistul puternic si protector, vibratie foarte inalta, cristale utile in meditatie

 

Ametrin conecteaza la constiinta superioara, faciliteaza calatoria astrala

 

Angelit intareste comunicarea telepatica si calatoriile extracorporale

 

Apofilita conecteaza la Akasha

 

Acvamarin folosit la meditatie si util pentru clarviziune

 

Aragonit echilibreaza si creste vibratia

 

Atacamit activeaza intens al 3 lea ochi

 

Azeztulit vibratie pura acordata la cele mai inalte frecvente

 

Azurit conduce sufletul catre iluminaresi ajuta la dezvoltarea intuitiva

 

Cornalina ancoreaza in realitate are energie mare, restaureaza vitalitatea si motivatia, capacitatea de a purifica alte cristale

 

Celestit vibratie mare, energie divina, dezvolta spiritual

 

Ceruzit atenueaza raul de casa, favorizeaza armonia cu intelepciunea superioara si obiectivul karmic

 

Piatra crizantema faciliteaza calatoriile temporale

 

Crisocol faciliteaza meditatia si comunicarea

 

Crisopraz induce stari meditative profunde si ajuta la comunicarea cu sufletul pereche

 

Diamant Herkimer clarviziune, telepatie, purifica chakra

 

Howlit acces la amintirile din vieti anterioare

 

Iolit activeaza al 3 lea ochi, foarte bun in eliberarea tiparelor/ dependentelor

 

Jais absoarbe energia negativa stimuleaza ascensiunea kundalini

 

Larimar deschide spre noi dimensiuni radiaza dragoste si pace

 

Lepidolit activeaza chakra 4,5,6,7 si leaga cu Akasha

 

Magnetit aliniaza temporal chakra, leaga chakra 1 de energiile Pamantului

 

Magnezit stimuleaza Iubirea Neconditionata

 

Merlinit faciliteaza lecturarea arhivelor Akashice

 

Muscovit conecteaza la planurile superioare si faciliteaza calatoriile astrale

 

Okenit conecteaza cu Eul superior si identifica karma

 

Onix confera forta faciliteaza conexiunea cu Eul superior si ascensiunea, conduce in viitor, permite invatarea lectiilor, piatra secretelor, stocheaza amintiri, lucrul cu vietile anterioare, tamaduieste vechile tristeti, atenueaza frica, echilibreaza yin si yang

 

Opal (7 culori) piatra karmica intensifica constiinta cosmica usureaza contactul cu Eul superior

 

Fenacit intra in contact cu regatele angelice si cu marii maestrii, vindeca si activeaza toate chakrele stimuleaza ochiul 3

 

Piatra furtunii pastreaza cheile regatului cerurilor leaga constiinta cotidianului de spiritual

 

Prehnit piatra iubirii neconditionate, face legatura cu Arhanghelul Rafael

 

Piroluzit fortifica aura si foarte benefica spiritual

 

Petalit vibratie pura si inalta faciliteaza purificarea spirituala, piatra karmica

 

Cuart fantoma faciliteaza accesul la Akasha

 

Cuart rutill integreaza energia faciliteaza astral si chanellingul

 

Riolit acceseaza intelepciunea karmica

 

Safir pace spiritualui, serenitate, aliniaza planul fizic, mental si spiritual

 

Selenit claritatea mintii, deschide chakra 7 si chakra transpersonala, accede la constiinta angelica

 

Seraphinit ilumineaza spiritual, autovindecare si chakra 7 si chakra transpersonala

 

Serpentin piatra de inradacinare purifica chakra stimuleaza chakra 7

 

Shattukit stimuleaza chakra 5,6

 

Sodalit activeaza perceptia spirituala, combina logica si intuitia si stimuleaza chakra 6

 

Spinel deschide chakra si faciliteaza ascensiunea kundalini

 

Staurolit asigura accesul la intelepciunea antica

 

Stilbit favorizeaza calatoria spirituala

 

Sugilit piatra iubirii deschire chakra catre iubire

 

Sulf absoarbe energiile, emanatiile si emotiile negative

 

Piatra soarelui purifica chakrele

 

Tectita comunicare cu alte lumi favorizeaza desvoltarea spirituala

 

Ochi de tigru deszolta abilitatile psi, echilibreaza chakra inferiore, stimuleaza ascensiunea kundalini

Topaz piatra iubirii calmeaza, vindeca, stimuleaza, reincarca, motiveaza meridianele corpului

Turmalina (13 culori) purifica si echilibreaza chakra, formeaza un scut protector in jurul corpului, purifica aura. Indeparteaza blocajele si aliniaza chakra

Turcoaza piatra protectoare folosita pe chakra 5 si 6, mareste intuitia si face meditatia profunda

Ulexit echilibreaza yin si yang, pe chakra 6 ajuta la vizualizare

Unakit piatra de viziune armonizeaza emotiile cu spiritualitatea

Vanadinit favorizeaza meditatea, leaga chakra 1 cu Pamantul

Variscit atrage iubirea neconditionata

Wulfenit comunicarea cu lumea spirituala

Zeolit piatra Reiki ajuta la armonizarea cu energiile

Zincit incarca si ajuta la ascensiunea kundalini

Zoisit – Tanzanit contact cu regatele angelice, ghizi si akasha


Cristale de protectie

 

Agatul de foc f bun impotriva blestemelor, le intoarce

Clorit vindecare, elimina implanturile energetice si neutralizeaza atacurile psi

Fluorina protectoare psi purifica aura

Pirita scut energetic foarte pozitiva invinge complexele de inferioritate

Jasp (12 culori) protectorul suprem, aliniaza chakra aliniaza yin si yang

Labradorit piatra puternic mistica si protectoare aduce lumina

Lapis Lazuli deschide al treilea ochi, protector chakra 5

Rubin vigoare, energizeaza si echilibreaza, scut puternic impotriva atacului psi

Sardonix piatra de forta si protectie se poate face retea de aparare in jurul casei

Grila de  Cristale este mult mai puternica si mai eficienta decat folosirea unui singur cristal. Grila de Cristale se creeaza cu
un scop precis, un proiect, dar poate fi si o tema permanenta.

O grila se creeaza prin plasarea de cristale intr-un model geometric folosind simboluri (vezi geometria sacra). Cele mai des intalnite grile de cristale sunt cele plasate deasupra unui simbol cum ar fi Antakarana sau Steaua lui David. Din momentul in care sunt programate cristalele percep intentia si energia noastra si o directioneaza catre scopul propus.

Primul lucru pe care il ai de facut este sa te gandesti la scopul tau. Intentia trebuie sa fie clara si precisa. In functie de acest scop sau tema alegi cristalele potrivite. Este extrem de benefic sa alegi in mod direct fiecare cristal al grilei. Poti simti usoare intepaturi in palme sau daca il duci  in dreptul celui de-al treilea ochi poti simti cum acestea emit energie, in cazul in care sunt ale tale. Daca nu simti nimic, nici o atractie, inseamna ca nu este cristalul tau. Mi s-a intamplat adesea sa merg sa caut cristale pentru o grila si sa aleg cu totul si cu totul alte cristale . Cautand apoi semnificatia lor nu am fost surprinsa sa constat ca aveam nevoie de ele. Vezi  cartea cristaleor anexata!

Dupa ce ai ales sau mai bine zis te-au ales cristalele, urmeaza curatarea lor.  Sfatul meu este sa nu le chinui in apa cu sare!!! Este suficient sa cumperi sare de Himalaya (este cea mai pura) si sa le ingropi in acesta vreme de cateva zile. Le poti incarca la luna noua, caci atunci se incep proiectele  si le poti incarca la lumina  soarelui. Le poti binecuvanta cu apa sfintita si mir, aApoi pe fiecare in parte semnul Sfintei Cruci si/sau simbolurile de curatare din Reiki. De ce este necesara curatarea? Pentru ca sunt foarte empatice! Cristalele preiau intentia/ energia tuturor persoanelor care le ating. Cristalul pana ajunge la tine trece prin multe miini!

 Intenţia ta este cea ce iti va folosi pentru a incarca cristalele. Iei fiecare cristal in parte si ii dai tema dar nu uita sa programezi ca nimeni in afara de tine sa nu il programeze, in cazul in care accidental cineva il poate atinge sau chiar  privi.

Scrie intentia ta pe o bucata de hartie (sau pe partea din spate a unei fotografii care descrie scopul/ tema ta). Hartia se impatureste si se aseaza sub grila. atunci cand este gata.

Cauta un spatiu potrivit unde va sta grila ta astfel incat sa nu fie deranjata. Curata acest spatiu. Unele metode de curatare includ arderea de salvie, tamaie, plasarea unui cluster de cristal in camera. Flori, muzica, lumanari pot fi utilizate pentru a creea ambianta de spatiu sacru.

Creeaza grila si ai grija ca scopul tau trebuie sa fie precis, clar si directionat catre binele cel mai inalt. La sfarsit poti spune o rugaciune de recunostinta. Grilele se curata din cand in cand sau se plaseaza alte cristale in dreptul lor care au rolul de a curata. De asemenea se reincarca. Cand scopul s-a indeplinit ardeti hartia  iar cenusa puneti-o la radacina unei flori.

Exemple de grile


Grila de dragoste pentru generarea iubirii (iubirea/ gasirea partenerului,


iubire de sine, stima de sine, iubirea in familie, etc)
 

(cuart roz si cuart transparent)


Grila pentru prosperitate folosind simbolul infinit


succes in cariera, abundenta financiara

(citrin in centru, aventurin, jasp rosu, howlite)


Grila pentru sanatate sau mica Roata a Medicinei


Energie = Putere = Cunoastere

(in centru aventurin, in est citrin, in vest onix negru, in sud jasp rosu,


in nord howlite, cuart transparent inserat)

 

Înălțarea înseamnă viață traită în Bucurie

Înălțarea înseamnă viață traită în Bucurie
Arhanghelul Metatron via Laurie Gilmore 
 
Notă: Laurie a transmis prin channeling acest mesaj, la sfârșitul anului 1994, pentru un articol dintr-o publicație. El a fost publicat sub semnătura lui Laurie Gilmore. Deși este întâlnit pe multe website-uri, el reprezintă munca originală a lui Metatron și Laurie.
 
Sunt Metatron. Am fost rugat să ajut, dictând informații care să vă ajute să treceți prin tranzițiile care vin pentru planetă și pentru toate formele de viață  de aici, în timpul procesului de înălțare.

Zece moduri de a ne energiza si a ne ridica vibratia

Zece moduri de a ne energiza si a ne ridica vibratia  
 
Atunci cand esti pe o vibratie inalta, te simti mai stabil, mai in siguranta, mai creativ, pasionat, increzator, conectat la viata, expresiv si intuitiv. Iar aceasta este o modalitate excelenta de a-ti petrece timpul in aceasta viata.
Sunt foarte multe metode prin care iti poti ridica vibratia. Iti voi impartasi zece dintre ele pe care le poti aplica timp de cateva minute pentru a avea rezultate. Pe masura ce te vei familiariza cu ele, vei incepe sa gasesti propriile tale metode. Studiaza-le si incorporeaza- le in rutina ta zilnica. Vei descoperi ca ai mai multa energie si resurse pentru a trai viata plenar.

21 Decembrie – Reunirea Sufletelor Gemene – Frecvența Rețelei de Diamant – Metatron

De Anna Merkaba
 
Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală în legătură cu ceea ce va avea loc.
 
Deci, ceea ce se întâmplă este că noi suntem mutați într-o altă matrice, iar corpurile noastre sunt literalmente recablate pentru a funcționa în frecvența unei rețele de diamant sau în ceea ce este cunoscută în lumea noastră drept "pecetea lui Solomon", pecetea care conține ecuațiile matematice sacre care sunt blocurile din care este construită realitatea noastră, o ecuație matematică sacră care reflectă că ceea ce este deasupra este și dedesupt, intersectând două "polarități" (Fizicul și Etericul).

Gândul Zilei

Trebuie, înainte de toate, ca TU să crezi: Planul B nu este o opţiune atunci când crezi cu toată ardoarea în Planul A.

Contact

Mirey Pasărea Arc

0727330744
mirey_pasarea_arc@yahoo.com

Social

Vizitatori

 

Track visitors of website

Vizitatori site